2005/01/09

Het weekend 2005 vrijdag 07 / zondag 09

Vrijdag was voor onze neef en zijn vriend een dolle dag. Opnieuw mochten zij tijdens hun vakantie één nachtje bij ons "kamperen". Al maanden van tevoren zenuwachtig. Wat zal ons nu weer te wachten staan? Zouden we nog weggaan of wordt het rondom het huis spelen.
Naar het strand gingen we de storm ging ook mee. Kijk een Duin en nog één. Heerlijk die frisse wind in mijn gezicht, zal ik er nog één laten sprak er iemand hoop gevend. Flinke wandeling gemaakt kinderen gezandstraald op naar het pannenkoeken festijn poffertjes werd het met ongeveer net zoveel "sneeuw" als in de Franse Alpen vorig jaar. Smikkelen deden ze, Beertje ook poffertjes met kaneelijs met kersen en appelgebak. Wat kan beertje toch lekker eten. Ik Saté met brood, pannenkoek met ardennerspek, kaas en ananas toe. Kinderen nog even spelen op het duin, wij stonden uit onze verschoning te waaien. Daarna naar huis. Kinderen in het vakantiehuisje naar bed gebracht, dit ongeveer een keer of zes voordat het licht echt uitging.

Zaterdag was een rustig dagje geen echte uitspattingen.

Zondag kookdag mee-etertje aan tafel, altijd lekker smikkelen is dat, krijg altijd veel waardering hiervoor, geldt ook alvast voor de volgende keer. Waar dat aanligt weet niemand.

Geen opmerkingen: